Magyar Turisztikai Desztináció Menedzsment Szövetség

Magyar Turisztikai Desztináció Management Szövetség
Magyar Turisztikai Desztináció Management Szövetség

Kapcsolat
Magyar TDM Szövetség

Horváth Viktória - titkár

Tel:+36 30/773-6536
E-mail: info@tdmszovetseg.eu

TDM Szövetség ©
info@tdmszovetseg.eu
All Rights Reserved 2011.

Személyi változások a Magyar TDM Szövetségben

2015-06-01 17:32
Május 27-én, Hévízen tartotta közgyűlését a Magyar TDM Szövetség. A közgyűlésen új felügyelő bizottságot is választottak.
2015 januárjában választott új elnökséget a Magyar TDM Szövetség. A szervezet felügyelő bizottsága időközben lemondott, hogy lehetőséget biztosítson új FB megválasztására. A hévízi közgyűlésen a küldöttek megválasztották az új felügyelő bizottságot, ennek értelmében

Felügyelőbizottsági Elnök:
Pálffy Tamás (Bük, Bükfürdő Közhasznú Turisztikai Egyesület TDM menedzsere)

Felügyelőbizottsági Tagok
:
Somossy Eszter (Velencei-tó Térségi TDM Nonprofit Kft. ügyvezetője) és
Horkay Nándor (Nemzetstratégiai Kutatóintézet igazgatója).

Változás következik be a szövetség munkaszervezetében is. Júniusban távozik Novák Kitti, a Magyar TDM Szövetség titkára, aki 2011 októbere óta töltötte be ezt a posztot, s aki most új szakmai kihívások elé néz.

Novák kitti elérhetősége:
E-mail: knovak87@gmail.com
Tel: 06 20 / 513 - 7417.

Munkakörét Horváth Viktória veszi át, aki korábban Orfű TDM menedzsere volt.

Horváth Viktória elérhetősége (június 15-től):
E-mail: info@tdmszovetseg.eu
Tel: 06 70 / 9495 - 177.

A közgyűlés első napján a tagok egyhangúan elfogadták az elnökség szakmai beszámolóját (Semsei Sándor elnök előterjesztésében), valamint a felügyelő bizottság pénzügyi beszámolóját (Horkay Nándor FB tag előterjesztésében).

Semsei Sándor beszámolójában többek között hangsúlyozta, hogy az elmúlt hónapok intenzív tárgyalássorozatának köszönhetően a TDM Szövetség a magyar turizmus iránti elkötelezettség alapján konstruktív együttműködési megállapodásokra jutott a Nemzetgazdasági Minisztérium turisztikai helyettes államtitkárságával, a Magyar Turizmus Zrt-vel, valamint több szakmai társszervezettel, elsőként a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségével, valamint a Magyar Fürdőszövetséggel. Semsei Sándor felhívta a figyelmet, hogy következő fontos feladatként az önkormányzatokat ellenlábasból ott is szövetségessé kell tenni, ahol ez még nem sikerült.

Az elnök kritikát is megfogalmazott, s felhívta a figyelmet, el kell érniük a taglétszám növelését, valamint a szervezet szakmai súlyának erősítését.

A közgyűlés után, 2015. május 28-29-én szakmai konferenciával folytatták a munkát a TDM küldöttek.

Forrás: Turizmus.com