Magyar Turisztikai Desztináció Menedzsment Szövetség

Magyar Turisztikai Desztináció Management Szövetség
Magyar Turisztikai Desztináció Management Szövetség

Kapcsolat
Magyar TDM Szövetség

Horváth Viktória - titkár

Tel:+36 30/773-6536
E-mail: info@tdmszovetseg.eu

TDM Szövetség ©
info@tdmszovetseg.eu
All Rights Reserved 2011.

Az RMI-k vállalják a megmérettetést a TDM-ek előtt

2011-10-27 12:30
A TDM rendszer hazai fejlődése az első regionális TDM szervezet létrejöttével új lendületet vett. A TDM Szövetség és az MT Zrt. regionális marketingigazgatóinak egyeztetései során felmerült Az év Regionális Marketing Igazgatósága díj alapításának szándéka, melynek keretében egy-egy régió TDM szervezetei értékelik majd az RMI-jük TDM szervezetekkel kapcsolatos tevékenységét.
A díj alapítása egyúttal felerősíti azt a partnerségi folyamatot is, melynek keretében a Magyar Turizmus Zrt. a közelmúltban a TDM Szövetség saját TDM elismerése mellett további TDM-eknek szóló díjakat, Az év TDM szervezete és Az év TDM menedzsere díjakat megalapította.

Az MT Zrt. díjakhoz hasonló szellemiséggel született elismerés azt az RMI-t illeti majd meg, amely kiemelkedően segíti a régiójában a TDM szervezeti folyamatokat, illetve szakmai tevékenységével is minél inkább tükrözi az alulról építkezés elveit. A versengés további haszna az RMI-k számára, hogy szolgáltatásaik fejlesztéséhez értékes visszajelzést kapnak a potenciális megrendelői körük, a TDM szervezetek részéről.