Stratégiai menedzsment képzés

Stratégiai menedzsment tréning
- emelt szintű képzés (nem csak) desztináció menedzsereknek

A Magyar TDM Szövetség mintegy egy éves előkészítő munka eredményeként ezúton hirdeti meg emelt szintű stratégiai menedzser tréningjét – nem csak TDM menedzsereknek.

A 7 hónapon át tartó, 15 alkalmat felölelő szakmai tréningsorozat azoknak szól, akik mindenki számára érthető és világos stratégiai célokat szeretnének megfogalmazni és elfogadtatni azokat szervezetük tagjaival, szeretnének másokat is bevonni munkájukba, érvényre szeretnék juttatni saját meggyőződésüket, motiválni szeretnék munkatársaikat, aktivizálni szeretnék tagságukat, vagy éppen meg szeretnék győzni önkormányzataikat a változások szükségességéről – a kiszámíthatóbb finanszírozás, az egységesebb fellépés, a hatékonyabb termékfejlesztési és piaci munka érdekében.

A képzés és a közös munka eredményeképpen a résztvevők olyan, magabiztos szakmai ismeretekkel és vezetői készségekkel felvértezett „leader”-ekké fejleszthetik magukat, akik stratégiai szemléletük révén, legitim és autonóm módon képesek szervezeteket irányítani - az élet bármely területén. Ennek érdekében a résztvevők menedzseri munkájukhoz ott kapnak segítséget, támogatást, ötleteket, megoldásokat, ahol ők maguk leginkább szükségesnek látják és érzik azt. Ez kiterjedhet a szakmai ismeretek mellett önismeretük elmélyítésére, mások, a partnerek „besorolására”, a helyzetek, az emberi játszmák felismerésére, megértésére és kezelésére, illetve a kapcsolatok folyamatban, rendszerben való érzékelésére és működtetésére. Módszertanilag az általános tréning-anyagon és -élményeken túl cél a gyakorlatiasság, a személyre-szabottság, az egyéni tapasztalatok megosztása és az egymástól való tanulás.

A képzés különlegessége és külön értéke, hogy a résztvevők mindegyike személyes coachot kap maga mellé a képzés teljes időszakában. A résztvevők a képzés egyes alkalmai közötti időben sem maradnak egyedül a problémáikkal, hanem folyamatos támogatást kapnak heti rendszerességű, skype-on keresztüli konzultációk formájában.

A képzés 2018. októberében indul és 2019. áprilisában ér véget.

Fktv. szerinti engedély szám:E-001521/2016/D001

A teljes képzés ára:
MTDMSZ tagoknak: 390.000 Ft
Külsős jelentkezőknek: 450.000 Ft

RUGALMAS fizetési feltételek - a lehetőségről kérjük, érdeklődjön a Szövetség titkáránál!

Az első részlet befizetésének határideje 2018. okt. 19., a második részlet ütemezése, amennyiben nem él a rugalmas lehetőséggel: 2018. január 05-ig.

A képzés díja tartalmazza a bentlakásos napokon és a terepgyakorlaton a szállás árát (összesen 3 éjszaka). Az ellátást a tréningek napjain minden résztvevő külön fizeti.

A képzés vizsgával zárul, melynek erdeményes letételének feltétele, hogy a megadott óraszámhoz képest a hiányzások aránya nem haladja meg a 30%-ot. Sikeres vizsga esetén a résztvevők a képzés elvégzéséről tanúsítványt kapnak.

A képzési tájékoztató, benne az ügyfélszolgálat elérhetőségével letölthető INNEN, a jelentkezési lap ITT található meg, az ütemterv pedig ITT tekinthető meg

Kérdés esetén, kérjük keresse a Magyar TDM Szövetség titkárát, Horváth Viktóriát az info@tdmszovetseg.eu e-mail címen, vagy a 06/30-77-36-536-os telefonszámon!