Rekordszámú jelentkezés a XIV. Országos TDM Konferenciára

2015-12-01 14:47
December 3-4-én Gyula ad otthont a XIV. Országos TDM Konferenciának. A Magyar TDM Szövetség és a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. közös szervezésében megvalósuló rendezvény iránt hatalmas az érdeklődés, az 56 taggal rendelkező szervezet konferenciájára eddig 175 fő regisztrált.
A piaci és tagi igényeknek megfelelve ezúttal a TDM pályázatot állították fókuszba a szervezők. A konferencia első napján – a Nemzetgazdasági Minisztériummal együttműködve – előadás és workshop keretei között kaphatnak választ a TDM-szervezetek a kiírással kapcsolatos kérdésekre, felvetésekre. A pénteki napon, igazodva a pályázatban megjelenő, elszámolható tevékenységekhez, négy szakmai tematikus blokkban hallhatnak összefoglalókat, újdonságokat és tanácsokat az érdeklődők.

Az intenzív szakmai párbeszéd megindításának jegyében a turizmusban meghatározó szerepet betöltő szervezetek képviselői mutatják be a következő év(ek)re szóló terveiket és számolnak be az elmúlt időszak tevékenységéről, de ezzel egy időben pódiumbeszélgetések keretei között, együtt, egy asztalnál ülve osztják meg a hallgatósággal közös céljaikat és a lehetséges kapcsolódási pontokat.

A konferencia programja ITT tölthető le.

Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0