Május végén ismét országos TDM konferencia

2015-05-15 12:52
A Magyar TDM Szövetség 2015. május 28-29. között Hévízen rendezi meg hagyományos tavaszi szakmai találkozóját, a XIII. Országos TDM Konferenciát.
A Szövetség a konferenciát megelőző napon tartja éves Közgyűlését.

A rendezvény első napján a turizmusban meghatározó szerepet betöltő országos szervezetek képviselői ismertetik szakmai meglátásaikat és a szektorral való együttműködési lehetőségeket, majd olyan elismert nemzetközi szakemberek osztják meg tapasztalataikat a hallgatósággal, mint Achill Rumpold volt karintiai turisztikai miniszter és Hansjörg Mair, a Dél-tiroli Turisztikai Szervezetek Szövetségének elnöke. A délutáni workshop a TDM szervezeteknek nyújt hasznos információkat a közeljövőben megnyíló pályázati lehetőségeiket illetően.

A pénteki nap a Balaton régió turisztikai lehetőségeinek jegyében telik, amely során minden szervezeti szint képviselője ismerteti tevékenységét és az egységes Balaton brand kialakításában játszott szerepét.

A konferenciára a rendezvény számára létrehozott weboldalon keresztül lehet majd regisztrálni, szállást foglalni és további információkról tájékozódni, amely oldal a TDM Szövetség honlapjáról hamarosan elérhető lesz.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk a konferenciára.

Információk a helyszínről: www.heviz.hu
TDM-információk: www.tdmszovetseg.eu