Fiatal TDM szakemberek adatbázisa

Hallgatók, fiatal TDM szakemberek számára

TDM szakirányon végeztél bármelyik felsőoktatási intézmény turizmus szakán, vagy TDM mester szakos hallgató vagy? Jelentkezz be a Magyar TDM Szövetség fiatal szakember kollégák számára létrehozott adatbázisába és tedd magad ezzel is "elérhetővé" a TDM szervezetek számára!

Az adatbázis célja, hogy:

1. a TDM szervezetek és a TDM menedzserek számára biztosítsunk elérhetőséget a felkészült, kreatív, fiatal kollégák szellemi erőforrásaihoz,

2. a fiatal, képzett TDM szakemberek számára lehetőséget kínáljunk TDM gyakorlati tapasztalatok megszerzésére és a kapcsolatépítésre.

A kérdőív kitöltéséhez látogass el a következő oldalra:

Minden fiatal szakértő jelentkezését szívesen várjuk!

TDM szervezetek számára

Amennyiben szakmai feladataik ellátásához szeretnék ifjú, kreatív szakemberek segítségét igénybe venni, látogassanak el a következő oldalra:

Az adatbázis csak a Magyar TDM Szövetség tagszervezetei számára biztosít elérhetőséget, a Google dokumentum megtekintéséhez előzetes jóváhagyás szükséges, amellyel kapcsolatban kérjük, forduljanak a TDM Szövetség titkárához, Novák Kittihez (info@tdmszovetseg.eu), illetve az adatbázis létrehozójához, Somossy Eszterhez (somossy.gardony@gmail.com).

További kérdések, kérések, javaslatok esetén állunk szíves rendelkezésükre!