Előkészítés alatt a XIV. Országos TDM Konferencia

2015-09-29 12:15
A Magyar TDM Szövetség szervezésében 2015. december 3-4-én kerül megrendezésre a szakmai tapasztalatcserét elősegítő XIV. Országos TDM Konferencia, amely helyszínéül ezúttal Gyula városa szolgál. A konferencia szervezési munkálatait a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. segíti.
A 2 napos rendezvényt megelőzően – 2015. december 2-án - a TDM Szövetség a hagyományoknak megfelelően megtartja őszi közgyűlését, ahol a szervezet tagjai részletes tájékoztatást kaphatnak az elmúlt időszak során ellátott feladatokról és eredményekről.

A konferencia első szakmai napja főként a TDM szervezetek számára releváns GINOP TDM és egyéb pályázati kiírások jegyében fog telni, míg a második nap tematikáját az aktuális tagi elvárások határozzák majd meg, melyek megismerése érdekében a szövetség rövid kérdőíves felmérésen keresztül kéri a tagok közreműködését.

A rendezvényre a korábbiaknak megfelelően ezúttal is az erre a célra kialakítandó internetes felületen lehet majd regisztrálni, ami kedvezményes szállásfoglalásban és a részletes program megismerésében is a résztvevő szakemberek segítségére lesz. A honlap a későbbiekben a Szövetség honlapján keresztül lesz majd elérhető.

A Szövetség tagságtól függetlenül minden szakmai érdeklődőt örömmel lát rendezvényén.